Top
Armband van groene druzy agaat en lavasteen
  • Armband van groene druzy agaat en lavasteen
17,95

Armband van zwarte lavasteen kralen van 8mm met een mooie groene ovalen druzy agaat. De armband is geregen op stevig goudkleurig ijzerdaad en is geschikt voor polsmaat 17. 
Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Het stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie en spoort aan even afstand te nemen en alles wat objectiever te bekijken. Het bevordert rationeel en logisch denken, concentratie, het analytisch vermogen en helpt daarom om praktische oplossingen te vinden voor problemen.
Lavasteen verenigt de energie van vuur en aarde in zich waarbij de aardse energie het vuur een beetje tempert. Het vergroot je wilskracht, geeft moed en maakt sterk en volhardend. De steen zet aan tot handelen en geeft je het doorzettingsvermogen om een project of plan ook af te ronden. Omdat lavasteen ook aardt en overtollige energie afvoert, vergroot het je persoonlijke kracht op een gebalanceerde, zachte manier. Het activeren gebeurt op een rustige en weloverwogen manier. Het is een ideale steen voor mensen die heel gevoelig zijn voor de energie van stenen maar toch wat vuur en kracht kunnen gebruiken.


Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 1
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over