Prachtige langwerpige hanger van seraphiniet / serafiniet

Prachtige langwerpige hanger van seraphiniet / serafiniet
Prachtige langwerpige hanger van seraphiniet / serafiniet
Prachtige hanger van de krachtige engelensteen serafiniet om je chakra's in balans te brengen.
€ 24,95

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Prachtige hanger van serafiniet. De hanger is 1,2 bij 3cm lang en hangt aan een zilveren hangertje.

Serafiniet is een zeer krachtige genezer van zowel lichaam, geest als ziel. De steen geeft energie, zorgt dat deze goed kan stromen en helpt de chakra's in balans brengen. Op deze manier probeert het de natuurlijke balans te herstellen en brengt harmonie op alle niveaus. Zoals de naam al aangeeft heeft de steen een sterke connectie met engelen en engelen energie en helpt hiermee contact maken. Serafiniet activeert de ruggengraat en helpt de Kundalini energie opstijgen.
Serafiniet heeft een positieve werking op de het hart, de longen en bevordert de opname van ijzer, voedingstoffen en zuurstof in het bloed. Serafiniet is een zuiverende steen welke energie, balans en welzijn bevordert. Serafiniet kan je helpen bij het afvallen en activeert de ruggengraat. 
Serafiniet helpt tegen futloosheid en een moedeloos gevoel. Hij kan verlichting brengen bij depressie. Serafiniet is goed tegen bloedarmoede en duizeligheid. Hij helpt je om het ego los te laten. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.