Wild orange (sinaasappel) essentiële olie, 15 ml van Doterra

Wild orange (sinaasappel) essentiële olie, 15 ml van Doterra
Wild orange (sinaasappel) essentiële olie, 15 ml van Doterra
Wild Orange essentiële olie geeft met zijn onweerstaanbare zoete en rijke geur, een gevoel van overvloed en rust.
€ 17,00

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Wild Orange is een heerlijke Essentiële citrusolie uit de sinaasappelschil, welke je gelijk een vrolijk gevoel geeft. Deze heerlijke olie gebruik ikzelf dagelijks in mijn ‘shake’. De aroma en de smaak van de wilde sinaasappelen geven je energie en een oppepper, ook is deze etherische olie erg goed om een trage spijsvertering in balans te brengen. Het ontspant je keel en je houdt minder water vast en je krijgt een meer stralende huid (en minder rimpels).

Rust en meer emotionele balans

Ook geeft deze olie veel rust voor nerveuze of angstige momenten. Het kan je helpen met beter slapen en is ook een goede ondersteuning bij menopauze, omdat het de emotionele balans bevordert. Deze olie kan goed ondersteunend werken voor je spijsverteringssysteem en zou je preventief kunnen gebruiken om je cholesterolwaarden gezond te houden.

Speciaal voor gevoelige kinderen

Het is ook een heerlijke olie voor kinderen, verdund toepassen bij boze buien en te veel spanning en slechte slaap. Ook erg lekker in een diffuser in woon en/of slaapkamer voor meer rust. Eigenlijk zou ieder klaslokaal een vernevelaar met Wild Orange moeten hebben ter bevordering van de rust en vermindering van overprikkeling. Er komt tegenwoordig zoveel op kinderen af!

Verdund met water en gezoet met zuivere Stevia is het een heerlijke fris en gezonde calorievrije limonade. Altijd lekker om te drinken, maar vooral bij een verkoudheid. Het bevordert een sterker immuunsysteem en het lichaam zal er gewoonweg snel van opkikkeren!

Alle citrusoliën geven een extra gevoeligheid in combinatie met zonlicht, dus smeer je huid niet in met deze olie als je in de zon gaat!

Wild Orange, helpt me te herinneren aan de overvloed van het leven. De véle vruchten die sinaasappelbomen dragen, fungeren als symboliek dat er altijd meer dan genoeg zal zijn. Deze essentiële olie helpt me dan ook vooral bij dat vertrouwen in genoeg. Zodat ik mezelf niet overwerkt of ontmoedigd raak, met het idee dat het nooit genoeg is.

Je zorgen maken of jaloezie heeft geen zin. De energie van deze olie inspireert je om creatieve oplossingen te vinden voor jouw omstandigheden. En daarnaast helpt Wild Orange je om meer spontaniteit, plezier, vreugde en spel ikn het leven te ervaren omdat de verbinding met jouw innerlijk kind wordt versterkt.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.