Lemon (citroen) essentiële olie, 15 ml van Doterra

Lemon (citroen) essentiële olie, 15 ml van Doterra
Lemon (citroen) essentiële olie, 15 ml van Doterra
Lemon (citroen) essentiële olie is een zonnige geur, die energie geeft en alert maakt.
€ 19,00

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De geur van deze citroen essentiele olie is heerlijk fris en geeft je meteen energie en een opgeruimd gevoel.
Er worden 50 citroenen gebruikt voor een flesje van 15ml 100% pure essentiële Lemon olie. De toepassingen van deze olie zijn veelzijdig. Ik ben gek op deze geur omdat hij me focus en energie geeft.
Lemon olie is reinigend. Ik gebruik ‘s ochtends meteen een druppel lemon in mijn glas water. Het geeft me een fris en wakker gevoel. Het is een goede antioxidant. Lemon ondersteunt het spijsverteringssysteem (vooral de darmen). Het geeft het immuunsysteem gelijk een boost en helpt overtollig vet af te voeren. Het lymfesysteem, de lever en alvleesklier kunnen wel wat hulp gebruiken. Ook na een vette maaltijd is het goed om een paar druppels in een glas water op te drinken, omdat het de spijsvertering bevordert. Het helpt me ook om weer fitter te voelen bij een kater.
Ik ben altijd voorzichtig met lemon en andere citrus oliën met zonlicht, want je huid wordt er gevoelig voor zonlicht door. Na het insmeren vermijd ik de zon op mijn huid.
In het huishouden helpt lemon tegen vet en vieze geurtjes. Ik verwijder er vetvlekken mee weg en reinig oppervlaktes met een druppeltje lemon op een vochtige doek. Zelfs kauwgom is makkelijk te verwijderen met deze onverdunde olie.
Lemon olie maakt vrolijk en geeft energie. Lemon in een diffuser zorgt dat de hele kamer fris ruikt! En daarbij iedereen wordt iedereen vrolijker en opgeruimder gestemd door de werking van deze essentiële olie. Vermoeidheid, sombere gevoelens en stress worden minder. Er komt meer ontspanning. De olie maakt alert.
Lemon is weldadig en verzachtend voor de keel en luchtwegen. Lemon is ook gunstig voor de bloeddruk en ondersteunt de reinigende werking van de lever.
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.