Lavender (lavendel) essentiële olie, 15 ml van Doterra

Lavender (lavendel) essentiële olie, 15 ml van Doterra
Lavender (lavendel) essentiële olie, 15 ml van Doterra
Lavendel is een veelzijdige olie die bekend staat om zijn rustgevende en verzachtende werking voor zowel lichaam als geest.
€ 39,67

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Lavendel staat bekend om zijn rustgevende en verzachtende werking voor zowel lichaam als geest! Lavendel een bekende en veel gebruikte essentiële olie, met een veelzijdige werking. Er zijn bijna 15 kg lavendelbloemen nodig voor één doTERRA flesje Lavendel olie (15 ml). Je hebt heel weinig nodig voor een snel resultaat.
Lavendel is kalmerend en verzachtend, en zorgt voor een gezonde huid. Ik gebruik het bij kleine ongemakken van de huid zoals rode, ruwe, schrale, droge en gevoelige huid en lippen, kloofjes en wondjes. Maar het verzacht ook na zonnebrand, en bij insectenbeten.
Ik gebruik lavendel ook in het voorjaar als ik last krijg van hooikoorts. Het werkt als een anti-histamine en ondersteunt goed bij seizoensgebonden ongemakken (pollen in de lucht) of een geïrriteerde huid. Bij eczeem is het fijn om lavendel verdund op je huid te smeren.
Lavendel zorgt mentaal voor meer veerkracht. Dus bij stress/spanning , een snel geïrriteerd gevoel of een druk en rusteloos gevoel in je hoofd. Het bevordert ook de nachtrust. Omdat lavendel zoveel rust geeft en invloed heeft op het parasympatische zenuwstelsel, is het weldadig voor het hart en zenuwen. Ik verdun lavendel ’s avonds voor het slapengaan en maak er een rustgevend ritueel van om mijn voeten ermee in te smeren.
Lavendel geeft een positief effect op je gemoedstoestand en communicatie. Je kunt je ware gedachten en gevoelens beter uitdrukken omdat je minder onzekerheid ervaart. Ik merk dat wanneer de spanning en stress wegvalt, ik mezelf makkelijker kan laten zien en uiten.
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.