Pepermunt (peppermint) essentiële olie, 15 ml van Doterra

Pepermunt (peppermint) essentiële olie, 15 ml van Doterra
Pepermunt (peppermint) essentiële olie, 15 ml van Doterra
Peppermint verfrist en geeft energie, geeft focus en verbetert je humeur. Het versterkt de levenskracht bij vermoeidheid.
€ 34,00

Voorraad : 7

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Pepermunt: verfrissend en geeft energie
Peppermint verfrist en geeft energie! Deze essentiële olie is de gezonde tegenhanger van wat we normaal (misschien te) snel pakken bij lichamelijk ongemak: bijv. koffie of een pilletje.
Peppermint helpt spanning verminderen, verbetert het humeur en bevordert focus, geeft meer energie en uithoudingsvermogen en versterkt de levenskracht bij vermoeidheid.
Pepermunt olie staat bekend om gevoelens van spanning in nek/hoofd te verminderen als deze op de slapen of achter in de nek wordt aangebracht.
Peppermint heeft een ontspannende, verkoelende werking. Het is ook ondersteunend voor een doelmatig zuurstoftransport in het bloed, dat bij sport en intensief bewegen een fijne eigenschap kan zijn. Pepermunt is goed voor maag en darmen. Winderigheid kan ook verminderd worden door Peppermint.
Door de verfrissende uitwerking van de Peppermint olie is deze ook goed te gebruiken bij vermoeidheid, warmte en lichte huidirritatie, ook na het zonnen. Gebruik deze olie op de huid altijd verdund voor het beste resultaat en ter voorkoming van een te sterke reactie. Gevoelige stramme gewrichten, kan je goed verkoelen met deze olie. Maar probeer het ook beslist na verhitte emotionele discussies, boosheid en opvliegers!
Pepermunt is ideaal om in te nemen als je (te) veel gegeten hebt of als alternatief voor een pepermuntje voor een frisse adem.

Tenslotte is de combinatie Peppermint, Lavender en Lemon ideaal als ondersteuning van ongemakken in het voorjaar. Als er pollen in de lucht zijn. Deze oliën kan je in een koude lucht diffuser doen ter verbetering van de lucht. Van alle drie de oliën 2 druppels, in je slaapkamer en woonkamer.
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.