Top
Oorbellen met peridoot (olivijn) en aardbeienkwarts
Nieuw
  • Oorbellen met peridoot (olivijn) en aardbeienkwarts
12,95

Mooie en kleurrijke Oorbellen met peridoot (olivijn) en aardbeienkwarts aan een goudkleurig oorhaakje.

Peridoot is een beschermende en reinigende steen. De steen helpt om je los te maken van de negatieve invloeden van anderen. Het maakt zelfstandig en assertief en helpt je je eigen weg te volgen. Peridoot helpt om je eigen fouten te erkennen en ze te corrigeren maar ook om schuldgevoelens, gewetensproblemen, obsessies en opgekropte emoties (zoals woede en jaloezie) los te laten. Peridoot heeft een activerend effect, stimuleert de stofwisseling en werkt sterk ontgiftend en stimulerend voor de lever. Het heeft een positieve werking op het hart, longen, galblaas, darmen, thymus, milt en de ogen. Peridoot heeft een positief effect op bipolaire stoornissen.
Peridoot, ook wel olivijn of chrysoliet genoemd, werd vroeger gebruikt o kwade geesten op afstand te houden en wordt nu nog steeds gebruikt om zijn beschermende kwaliteiten. Hij houdt jouw aura stabiel en filtert zware energie zodat deze niet bij je binnen kan komen. Door zijn reinigende kwaliteiten kun je hem ook gebruiken nadat er (ongemerkt) zware of negatieve energie in je aura is ‘blijven hangen’. Hij reinigt dan wat jou schaadt en zorgt er alsnog voor dat jouw aura weer gereinigd, stabiel en gezond wordt. Ook ruimt Peridoot zorgen, stress of schuldgevoelens op en hij laat je zien dat het contraproductief is om vast te klampen aan mensen of het verleden. Door jouw energie te ontdoen van alles wat als ballast wordt ervaren zorgt hij ervoor dat je je eigen hoogste energie als leidraad kunt volgen waardoor negatieve patronen of oude vibraties ruimte kunnen maken voor een nieuwe frequentie. Peridoot verlicht jaloezie, wrok en boosheid en laat je beide kanten van een kwestie zien. Hij vergroot je zelfvertrouwen en stimuleert persoonlijke groei.

 
Aardbeienkwarts heeft een positieve werking op het hart en het hart chakra. Het helpt je liefde geven en ontvangen, om van kleine dingen te genieten en maakt vrolijk. Het is daarom een goede steen om bij te dragen in periodes met veel stress en spanningen en bij neerslachtige gevoelens. Aardbeienkwarts kan ook gebruikt worden om affirmaties en positief denken te bekrachtigen.Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 1
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code