Hanger van beschermend amazoniet VOOR EMOTIONEEL BALANS

Hanger van beschermend amazoniet VOOR EMOTIONEEL BALANS
Hanger van beschermend amazoniet VOOR EMOTIONEEL BALANS

Doorboorde hanger van amazoniet met een groot rijggat, je kan deze hanger makkelijk aan een leren veter hanger. Amazoniet werkt kalmerend en beschermt tegen straling.

€ 8,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Hanger van amazoniet met een groot rijggat, je kan deze hanger makkelijk aan een leren veter hanger. De grootte van de hanger is 3 bij 2cm.
 

Amazoniet brengt balans en is een sterke beschermer tegen negatieve energie, elektromagnetische straling (mobiele telefoons, computers, magnetrons, etc.) en de schadelijke invloeden van milieuvervuiling en wateraders e.d.. Daarnaast werkt de steen kalmerend en brengt evenwicht bij extreme stemmingswisselingen, verdriet, bezorgdheid, angst, trauma’s, zorgen en rouw. Het versterkt de vrije wil, vermindert een slachtofferhouding en helpt bij het oplossen van problemen omdat het verstand en intuïtie in balans brengt. Fysiek werkt amazoniet ontkrampend en heeft een positieve invloed op de stofwisseling, zenuwen en het zenuwstelsel, de hersenen, hypofyse, thymus, osteoporose, tanden, huid en bij calciumtekort.

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten

Wil je een sieraad op maat laten maken?

Zoek je iets specifieks maar vind je het niet terug in de webshop? Of zoek je een sieraad van een bijzondere combinatie van stenen? Neem in dat geval gerust contact met me op. Ik heb veel kralen op voorraad, en kan sieraden op maat maken.