Top
Vrolijke ketting met vissen van lavasteen en jade
  • Vrolijke ketting met vissen van lavasteen en jade
rating 3
(3 / 1 Reviews)
22,95

Vrolijke ketting van twee groene lavasteen visjes met witte/lichtgele jade. De ketting is 49cm lang. Op de visjes van lavasteen kan je je favoriete essentiële olie druppelen, de geur wordt dan langzaam afgegeven.

Lavasteen verenigt de energie van vuur en aarde in zich waarbij de aardse energie het vuur een beetje tempert. Het vergroot je wilskracht, geeft moed en maakt sterk en volhardend. De steen zet aan tot handelen en geeft je het doorzettingsvermogen om een project of plan ook af te ronden. Omdat lavasteen ook aardt en overtollige energie afvoert, vergroot het je persoonlijke kracht op een gebalanceerde, zachte manier. Het activeren gebeurt op een rustige en weloverwogen manier. Het is een ideale steen voor mensen die heel gevoelig zijn voor de energie van stenen maar toch wat vuur en kracht kunnen gebruiken.

Jade is een reinigende en beschermende steen (met name tegen lichamelijk letsel) en zorgt voor harmonie en evenwicht. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten. Het werkt in op het hart chakra en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie. Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen. Fysiek werkt jade sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Het heeft een positieve werking op nieren en bijnieren, blaas, het zenuwstelsel, vruchtbaarheid en op het bevallen.
 


Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 1
Reviews (1)
rating 3 (3 / 1 Reviews)

Yolanda S (27-11-2014) rating 3 Dit mag zeker niet ontbreken in je collectie voor de zomer Ada...:-)))...niet alleen vrolijk, maar ook apart met de stukjes lavasteen...!!

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code