Aardende armband van ronde rookkwarts en robijn

Aardende armband van ronde rookkwarts en robijn

Deze aardende armband helpt je om stevig geaard en bij jezelf te blijven, ongeacht wat er om je heen gebeurt.

€ 24,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Deze armband is gemaakt van ronde rookkwarts en granaatkralen (8mm) met dunne koperkleurige tussenkraaltjes. De armband is geregen op elastiek en geschikt voor polsmaat 16 of 17.

Granaat is een prachtige dieprode steen die je helpt om te aarden. De steen geeft kracht, zelfvertrouwen en energie en zorgt voor overvloed. Een fijne steen die blokkades en beperkende gedrags- en denkpatronen vermindert.
Het is de perfecte steen voor crisissituaties en situaties waarin het leven uitzichtloos lijkt. De steen geeft kracht en energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Het bevordert hoop en moed, optimisme, levensvreugde en overlevingsdrang. Blokkades, weerstanden, remmingen en beperkende gedrag- en denkpatronen worden verminderd. Fysiek vergroot granaat het zelfgenezend vermogen van het lichaam, versterkt het immuunsysteem en bevordert de opname van vitaminen en mineralen. Verder heeft de steen een positieve invloed op bloed en de bloedsomloop, seksuele en potentie problemen, hart, en longen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten

Wil je een sieraad op maat laten maken?

Zoek je iets specifieks maar vind je het niet terug in de webshop? Of zoek je een sieraad van een bijzondere combinatie van stenen? Neem in dat geval gerust contact met me op. Ik heb veel kralen op voorraad, en kan sieraden op maat maken.