Be Balanced Online Consult (na afstemming)

Be Balanced Online Consult (na afstemming)
Be Balanced Online Consult (na afstemming)

Een zoom-sessie van 30 minuten nadat ik me afgestemd heb op een foto van jou. In deze sessie geef ik je tips over hoe je je meer in balans kan voelen.

€ 150,00
€ 75,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Als je deze sessie bestelt, zal ik je vragen een foto naar me toe te sturen (per mail naar akaspersma@gmail.com) zodat ik me op jou kan afstemmen. Hiervoor heb ik een recente foto nodig waarop jouw ogen goed te zien zijn. Ik voel dan in hoe jouw energie stroomt en waar eventuele blokkades in jouw energie zitten. We maken dan een afspraak voor een zoom-meeting. Ik vertel je tijdens het gesprek wat ik gevoeld heb en geef je uitleg en tips over hoe je er voor kan zorgen dat jouw energie weer gaat stromen en hoe je je fitter en meer in balans kan voelen. Onder andere over welke steen en/of essentiele olie bij jou past, die je goed kan gebruiken en die je op dit moment ondersteunt in jouw ontwikkeling.
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten

Wil je een sieraad op maat laten maken?

Zoek je iets specifieks maar vind je het niet terug in de webshop? Of zoek je een sieraad van een bijzondere combinatie van stenen? Neem in dat geval gerust contact met me op. Ik heb veel kralen op voorraad, en kan sieraden op maat maken.