Be Balanced Online Consult (na afstemming)

Be Balanced Online Consult (na afstemming)
Be Balanced Online Consult (na afstemming)
Een zoom-sessie van 30 minuten nadat ik me afgestemd heb op een foto van jou. In deze sessie geef ik je tips over hoe je je meer in balans kan voelen.
€ 150,00
€ 75,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Als je deze sessie bestelt, zal ik je vragen een foto naar me toe te sturen (per mail naar akaspersma@gmail.com) zodat ik me op jou kan afstemmen. Hiervoor heb ik een recente foto nodig waarop jouw ogen goed te zien zijn. Ik voel dan in hoe jouw energie stroomt en waar eventuele blokkades in jouw energie zitten. We maken dan een afspraak voor een zoom-meeting. Ik vertel je tijdens het gesprek wat ik gevoeld heb en geef je uitleg en tips over hoe je er voor kan zorgen dat jouw energie weer gaat stromen en hoe je je fitter en meer in balans kan voelen. Onder andere over welke steen en/of essentiele olie bij jou past, die je goed kan gebruiken en die je op dit moment ondersteunt in jouw ontwikkeling.
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Zie je door de bomen het bos niet meer?

Zoveel mooie edelstenen en heerlijke essentiële oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek gerust een consult of bestel een afgestemd sieraad.