Be Balanced in Business - online programma

Be Balanced in Business - online programma
Be Balanced in Business - online programma
Wil je begeleid worden in het laten groeien van jouw bedrijf en de balans vinden in jouw mannelijke en vrouwelijke energie? In dit programma van drie maanden onderzoeken we welke blokkades je...
€ 1.206,37
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Wil je begeleid worden in het laten groeien van jouw bedrijf en de balans vinden in jouw mannelijke en vrouwelijke energie? In dit programma van drie maanden onderzoeken we welke blokkades je weerhouden om groots te dromen, maar ook om de belangrijke volgende stappen te zetten. Je krijgt toegang tot een online programma waarin de structuur van een Businessplan leidend is en waarin we per chakra kijken naar jouw sterke en minder sterke kanten. Het programma omvat zes een-op-een sessies, en dat betekent dat je al jouw blokkades kan doorbreken.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Zie je door de bomen het bos niet meer?

Zoveel mooie edelstenen en heerlijke essentiële oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek gerust een consult of bestel een afgestemd sieraad.