Beschermende druppelvormige ring van labradoriet, in zilveren zetting, maat 20,5

Beschermende druppelvormige ring van labradoriet, in zilveren zetting, maat 20,5
Beschermende druppelvormige ring van labradoriet, in zilveren zetting, maat 20,5
Mooie zilveren ring met een druppelvormige en fonkelende labradoriet steen. Labradoriet is prachtig en beschermt je tegen teveel prikkels. Het geeft zelfvertrouwen.
€ 29,95
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Mooie zilveren ring met een fonkelende labradoriet steen. De zetting is simpel, zodat de pracht en kracht van de steen extra naar voren komt. de fonkelngen zijn vooral blauw en paars.

Labradoriet is een sterk beschermende en spirituele steen. Het beschermt het eigen energieveld (aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. De steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. Het versterkt de intuïtie en mediamieke gaven. De steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen boven. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen. De steen werkt bloeddrukverlagend en kalmerend, reguleert de stofwisseling en heeft een positief effect op verkoudheid, jicht, reuma, de ogen en op een onregelmatige menstruatie en menstruele klachten.

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Zie je door de bomen het bos niet meer?

Zoveel mooie edelstenen en heerlijke essentiële oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek gerust een consult of bestel een afgestemd sieraad.