Elevation essentiële olie, 15 ml van Doterra

Elevation essentiële olie, 15 ml van Doterra Elevation essentiële olie, 15 ml van Doterra
Elevation essentiële olie, 15 ml van Doterra Elevation essentiële olie, 15 ml van Doterra
Elevation essentiële olie, 15 ml van Doterra
Verblijdende Samenstelling Elevation is een perfecte mix voor een onmiddellijk opbeurend effect. De energieke geur kan een stimulerende bijdrage leveren aan de chemie van het lichaam als een persoon z
€ 56,95
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Elevation - Verblijdende samengestelde olie
Elevation is een perfecte mix voor de momenten waarop je revitalisering nodig hebt. Deze spannende mix zorgt voor een verkwikkende combinatie van CPTG® etherische oliën Lavandin, Mandarijn, Elemi, Citroen Mirte, Melisse, Ylang Ylang, Osmanthus en Sandelhout die uw stemming kunnen verhogen en uw energie vergroten. Deze olie gaat uit het assortiment, dus dit is de laatste gelegenheid om deze blend nog te bestellen.

Elevation is een perfecte mix voor een onmiddellijk en drastisch effect. De energieke geur kan een stimulerende bijdrage leveren aan de chemie van het lichaam wanneer een persoon zich lusteloos of verdrietig voelt.

De essentiële oliën van doTERRA zijn zo geconcentreerd en puur dat 1 druppel voldoende is voor gebruik om de werkzaamheid te ervaren. 

De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Therapeutic Grade®.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Zie je door de bomen het bos niet meer?

Zoveel mooie edelstenen en heerlijke essentiële oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek gerust een consult of bestel een afgestemd sieraad.