Schrijf je eigen Businessplan - online programma

Schrijf je eigen Businessplan - online programma
Schrijf je eigen Businessplan - online programma
Dit programma helpt je jouw ideeën concreet in een Businessplan op te schrijven. Je krijgt inspiratie, beantwoordt vragen en zo ontstaat jouw plan. inclusief een marketingplan, financeel plan...
€ 601,37
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Dit programma helpt je jouw ideeën concreet in een Businessplan op te schrijven. Je krijgt inspiratie, beantwoordt vragen en zo ontstaat jouw plan. inclusief een marketingplan, financeel plan en een concrete to-do lijst.

Concrete voorbeelden en een gestructureerde aanpak zorgen ervoor dat jouw plan zich volledig aan jou ontvouwt. Zo kan je jouw verlangens zo formuleren dat het een businessplan wordt.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Zie je door de bomen het bos niet meer?

Zoveel mooie edelstenen en heerlijke essentiële oliën, allemaal met een prachtige werking. Ik kan me voorstellen dat je niet kan kiezen uit het enorme aanbod. Laat me jou dan helpen. Ik kan op een foto invoelen op jouw energie en waar dat goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie jou kunnen ondersteunen. Boek als je zelf niet weet wat het beste bij je past een consult of bestel een afgestemd sieraad.