Schrijf je eigen Businessplan - online programma

Schrijf je eigen Businessplan - online programma
Schrijf je eigen Businessplan - online programma
De wereld verandert snel en jij wilt graag je plannen concreet maken en jouw ideeën in de wereld zetten. Dit programma helpt je jouw ideeën concreet in een Businessplan op te schrijven....
€ 25,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De wereld verandert snel en jij wilt graag je plannen concreet maken en jouw ideeën in de wereld zetten. Dit programma helpt je jouw ideeën concreet in een Businessplan op te schrijven. Je krijgt inspiratie, beantwoordt vragen en zo ontstaat jouw plan. Het businessplan is inclusief een marketingplan, financeel plan en een concrete to-do lijst. Wat ook inbegrepen is in de prijs is een eerste call van een half uur, waarbij ik je help om je plannen uit te werken.

Concrete voorbeelden en een gestructureerde aanpak zorgen ervoor dat jouw plan zich volledig aan jou ontvouwt. Zo kan je jouw verlangens zo formuleren dat het een businessplan wordt.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Zie je door de bomen het bos niet meer?

Zoveel mooie edelstenen en heerlijke essentiële oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek gerust een consult of bestel een afgestemd sieraad.