Fijn hangertje van lemurisch / lemurian bergkristal aan koperkleurige ketting

Fijn hangertje van lemurisch / lemurian bergkristal aan koperkleurige ketting

Hele fijne maar daardoor niet minder krachtige hanger van lemurisch kristal.

€ 23,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Fijne hanger van lemurisch bergkristal. De punt is smal en 3cm lang, mooi omringd door een koperkleuri ijzerdraad waardoor het een perfecte hanger is geworden. De ketting heeft een lengte van 43cm.

Lemurische Bergkristallen hebben een enorme sterke lichtkracht. Dit zijn de echte nieuwetijdskristallen met een zeer hoge en sterke trilling. Het zijn echte meesterkristallen waarin veel kennis is opgeslagen. De barcode achtige structuur helpt je om inzichten te vergaren uit het oude Lemurië tijdens een diepe meditatie. De Lemurische Bergkristallen grijpen sterk in op de energie huishouding en wanneer je deze kristallen vasthoudt voel je dat het kristal als het ware je lichaam scant en stopt daar waar de helende energie het meeste nodig is. 
Ze bevatten informatie uit het oude Lemurië, dat opgeslagen ligt in coderingen of etsen op de zijkanten van het kristal. Ze zuiveren in diepe lagen waardoor blokkades en oude wonden worden herkend en geheeld.

Daarmee verhoog je ook je eigen trilling zodat je mee kan gaan in de verhogende trilling van de aarde. Een echt nieuwetijdskristal.

Werkt op alle chakra's.

De Lemurische Bergkristallen kenmerken zich ook vaak door prachtige interne groeilijnen en regenbogen. Ze grijpen in op alle Chakra's en heffen energetische blokkades op en herstellen stoornissen in de energievelden van de aura. Deze kristallen stimuleren in sterke mate helderziendheid en helderwetendheid. De perfecte steen voor lichtwerkers en healers.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten

Wil je een sieraad op maat laten maken?

Zoek je iets specifieks maar vind je het niet terug in de webshop? Of zoek je een sieraad van een bijzondere combinatie van stenen? Neem in dat geval gerust contact met me op. Ik heb veel kralen op voorraad, en kan sieraden op maat maken.