Top
Ketting met hanger van boomagaat
  • Ketting met hanger van boomagaat
32,95

Mooie geknoopte ketting van boomagaat, met een druppelvormige hanger van boomagaat. de kralen zijn plat en hebben een diameter van 1cm. De ketting is 49cm lang.
Boomagaat werkt sterk aardend en kalmerend. De steen geeft een veilig en beschermd gevoel. Het geeft kracht, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en maakt standvastig.Boomagaat werkt goed samen met bergkristal. De steen werkt goed tegen stemmingswisselingen.
Boomagaat beschermt tegen negativiteit en trekt overvloed aan. Het versterkt persoonlijke kracht, een positief zelfbeeld en doorzettingsvermogen. Het heeft een sterke verbinding met  de aarde en de natuur. Hierdoor aardt het op een zachte manier en geeft een veilig en beschermd gevoel. Het is daardoor ook een goede steen om bij bloemen en planten te plaatsen voor extra voeding en bescherming. Boomagaat maakt de energiebanen vrij en verbetert de doorstroming van energie. Het kan de effecten van aardstralen en bijvoorbeeld wateraders verminderen. Fysiek werkt boomagaat ontstekingsremmend en heeft een positieve werking op infecties en de vochtbalans.


Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 1
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code