Top
Over BeBalancedBeads: Sieraden met een intentie
BeBalancedBeads staat voor sieraden met een intentie: handgemaakte armbanden, oorbellen en kettingen van verschillende soorten edelstenen. De sieraden zijn zo eenvoudig mogelijk, zodat de prachtige edelstenen goed tot hun recht komen. De werking van de edelstenen op lichaam en geest boeit me en daarom stuur ik altijd een uitleg ervan mee bij elk sieraad dat ik verkoop.

De steen (of het sieraad) waar je aandacht naartoe getrokken wordt is vaak precies wat je nodig hebt op dat moment.  
De meeste sieraden op de site zijn uniek en je kan er maar een van bestellen.

Op maat gemaakt
Neem contact met me op als je op zoek bent naar een sieraad van een steen die jij mooi vindt of die een geschikte werking voor jou heeft. Graag maak ik voor jou een sieraad dat jou mooi staat, bij je past en een optimale werking voor jou heeft.

Mijn missie is om vrouwen zich vrolijker, sterker, krachtiger, sprankelender, mooier en meer in balans te laten voelen met de juiste sieraden van edelsteen. 

Over mij
Naast een carrière in de zakelijke dienstverlening, ben ik al jaren geïnteresseerd in wat de edelstenen kunnen doen om ons beter in balans te brengen. Je kunt je meer in balans voelen als je de juiste stenen kiest. 
Voor een zakelijk gesprek draag je een andere steen dan tijdens een gezellig of romantisch etentje. (Half)edelstenen zorgen er voor dat je je voelt zoals je je wilt voelen, het geeft je net dat steuntje in de rug.

De werking van edelstenen wil ik graag delen, daarom maak ik sieraden die niet te duur zijn. Tijdens workshops deel ik kennis en ervaring van zowel de werking van de stenen als de praktische tips over het maken van de sieraden.
Naast de werking van edelstenen ben ik ook rozenenthousiast over de werking van essentiële oliën, zie hiervoor mijn site:  http://www.bebalancedoils.com

Ada Kaspersma
BeBalancedBeads@hotmail.com