Bijzonder: zilveren ring van petrolblauwe regenboogmaansteen, maat 16,25

Bijzonder: zilveren ring van petrolblauwe regenboogmaansteen, maat 16,25 Bijzonder: zilveren ring van petrolblauwe regenboogmaansteen, maat 16,25
Bijzonder: zilveren ring van petrolblauwe regenboogmaansteen, maat 16,25 Bijzonder: zilveren ring van petrolblauwe regenboogmaansteen, maat 16,25
Bijzonder: zilveren ring van petrolblauwe regenboogmaansteen, maat 16,25
Deze bijzondere ovalen petrolblauwe regenboogmaansteen ring helpt je om je emoties in balans te brengen. Fantastisch dat zo'n mooie ring ook zo'n mooie werking heeft.
€ 29,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Bijzondere ovalen petrolblauwe regenboogmaansteen ring met diepe blauwe gloed. De fijne en mooi bewerkte zetting is van 925 zilver.

Maansteen is verbonden met de energie van de maan en het Goddelijke Vrouwelijke. Het is de belangrijkste steen ter ondersteuning van de vruchtbaarheid en bevordert intuïtie en zelfinzicht. Vrouwen helpt het de innerlijke Godin vinden en stimuleert het op een zachte manier vrouwelijke kracht. Mannen kan het helpen emoties en het mannelijke en het vrouwelijke aspect, of yin yang, in balans brengen. De steen helpt je ook in harmonie brengen met natuurlijke ritmes en cycli. Fysiek heeft maansteen bijvoorbeeld een positieve werking op het bioritme, de hormonale cyclus, het voortplantingssysteem, de alvleesklier, de pijnappelklier, de vochtbalans en oedeem. Maansteen is uitermate geschikt ter ondersteuning van vruchtbaarheidsproblemen en ondersteunt bij de zwangerschap, de bevalling en het geven van borstvoeding.

Naast de algemene eigenschappen van maansteen werkt regenboog maansteen vooral op het spirituele vlak. Het biedt spirituele bescherming en stimuleert spirituele gaven, spirituele ontwikkeling en inzichtgevende en spirituele dromen. Fysiek heeft het een positieve werking op de schildklier.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Zie je door de bomen het bos niet meer?

Zoveel mooie edelstenen en heerlijke essentiële oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek gerust een consult of bestel een afgestemd sieraad.