Fonkelende rechthoekige spectroliet labradoriet hanger

Fonkelende rechthoekige spectroliet labradoriet hanger
Fonkelende rechthoekige spectroliet labradoriet hanger

Supermooie hanger van prachtige kleuren in spectroliet labradoriet. De hanger heeft een nog hogere vibratie dan labradoriet en fonkelt ook nog prachtiger.

€ 19,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Supermooie hanger van prachtige kleuren in spectroliet labradoriet. De hanger wordt geleverd aan een goudkleurig kettinkje met een lengte van 46cm. De hanger is 3 bij 2 cm groot.

Naast de algemene eigenschappen van labradoriet heeft spectroliet een hogere vibratie dan labradoriet. Het helpt je in je kracht staan en verwijdert energie die niet bij je hoort uit je energieveld. Het beschermt daardoor nog beter tijdens spirituele activiteiten. Spectroliet helpt je bij zelfreflectie en helpt je contact maken met vorige levens. De steen heeft ook een positieve invloed op slaapproblemen veroorzaakt door psychische of mentale overbelasting en stress.

Labradoriet is een sterk beschermende en spirituele steen. Het beschermt het eigen energieveld (aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. De steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. Het versterkt de intuïtie en mediamieke gaven. De steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen boven. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen. De steen werkt bloeddrukverlagend en kalmerend, reguleert de stofwisseling en heeft een positief effect op verkoudheid, jicht, reuma, de ogen en op een onregelmatige menstruatie en menstruele klachten.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten

Wil je een sieraad op maat laten maken?

Zoek je iets specifieks maar vind je het niet terug in de webshop? Of zoek je een sieraad van een bijzondere combinatie van stenen? Neem in dat geval gerust contact met me op. Ik heb veel kralen op voorraad, en kan sieraden op maat maken.