Hoge zilveren ring van geel barnsteen / amber, maat 16

Hoge zilveren ring van geel barnsteen / amber, maat 16 Hoge zilveren ring van geel barnsteen / amber, maat 16
Hoge zilveren ring van geel barnsteen / amber, maat 16 Hoge zilveren ring van geel barnsteen / amber, maat 16
Hoge zilveren ring van geel barnsteen / amber, maat 16
Prachtig zilveren ring van het vederlichte barnsteen in een warme gele kleur. Barnsteen geeft je zelfvertrouwen een flinke boost.
€ 29,95
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Prachtig zilveren ring van het vederlichte barnsteen in een warme gele kleur. Deze ring is van 925 zilver, in een mooie sierlijke en hoge zetting. 

Barnsteen of amber is een krachtige reinigende steen (van lichaam en energielichaam) die negatieve energie en pijn omzet in positieve energie en daardoor evenwicht brengt en stabiel, creatief en vrolijk maakt. Barnsteen bevordert een flexibele, open, spontane en zorgeloze houding en versterkt het vertrouwen in jezelf. Hierdoor vermindert de steen neerslachtigheid, stress, depressie en suïcidaliteit. Fysiek kan barnsteen helpen bij klachten van de maag, darmen, milt, nieren, keel en galblaas. Het vermindert gewrichtsklachten en versterkt de slijmvliezen en stimuleert het genezen van wonden. Het verlicht de pijn bij het doorkomen van tanden en kiezen bij kinderen. Barnsteen heeft een positieve werking op de ziekte van Lyme.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Zie je door de bomen het bos niet meer?

Zoveel mooie edelstenen en heerlijke essentiële oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek gerust een consult of bestel een afgestemd sieraad.