Rust / slaap

Rust-slaap
Na een drukke dag wil je graag ontspannen, maar soms lukt het je niet om in de rustgevende slaap te komen. Amethist is een steen die daar bij kan helpen. Hij helpt je om je hoofd leeg te maken, waardoor een goede nachtrust mogelijk is. Amazoniet werkt ook rustgevend. Labradoriet werkt aardend en beschermt tegen teveel prikkels. Rozenkwarts voelt vredig en liefdevol. Hematiet werkt aardend, net zoals onyx. Seleniet bevordert rust en vrede in jezelf en je omgeving.
Maar laten we de krachtige essentiele olie lavendel hier ook niet vergeten, die doet wonderen met zijn kalmerende werking.


Weergave:


Bezig met laden...

Zie je door de bomen het bos niet meer?

Zoveel mooie edelstenen en heerlijke essentiële oliën, allemaal met een prachtige werking. Ik kan me voorstellen dat je niet kan kiezen uit het enorme aanbod. Laat me jou dan helpen. Ik kan op een foto invoelen op jouw energie en waar dat goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie jou kunnen ondersteunen. Boek als je zelf niet weet wat het beste bij je past een consult of bestel een afgestemd sieraad.