Armband van donker met hematiet met buddha

Armband van donker met hematiet met buddha Armband van donker met hematiet met buddha
Armband van donker met hematiet met buddha Armband van donker met hematiet met buddha
Armband van donker met hematiet met buddha
Aardende en zuiverende armband van donkere gefacetteerde matte hematiet kralen op elastiek geregen, met een buddha kraal van hematiet.
€ 14,95
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Mooie armband van donkere gefacetteerde matte hematiet kralen op elastiek geregen, met een buddha kraal van hematiet. De armband is geschikt voor polsmaat 18/19.

Hematiet werkt aardend, beschermend en harmoniserend. De steen geeft zelfvertrouwen, vergroot het zelfrespect en de overlevingsdrang en versterkt de wilskracht. Het verbetert de concentratie en het geheugen. Het is een goede steen om te dragen als hulp bij verslavingen en dwangstoornissen. Hematiet stimuleert de opname van ijzer en de vorming van rode bloedlichaampjes. Hematiet heeft een krachtige werking op het bloed en helpt bij problemen met de bloedsomloop, zoals bloedarmoede, aambeien en neusbloedingen. Het werkt eveneens bij kramp in de benen en bij slapeloosheid.
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Zie je door de bomen het bos niet meer?

Zoveel mooie edelstenen en heerlijke essentiële oliën, allemaal met een prachtige werking. Ik kan me voorstellen dat je niet kan kiezen uit het enorme aanbod. Laat me jou dan helpen. Ik kan op een foto invoelen op jouw energie en waar dat goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie jou kunnen ondersteunen. Boek als je zelf niet weet wat het beste bij je past een consult of bestel een afgestemd sieraad.