Afgestemde armband, ketting of consult

 


 


Weergave:


Bezig met laden...
Korting -50%
Be Balanced Online Consult (na afstemming)
€ 150,00 € 75,00
Prijs per stuk
Korting -50%
Op jou afgestemde armband van edelsteen/edelstenen
€ 75,00 € 37,50
Korting -50%
Op jou afgestemde ketting van edelsteen/edelstenen
€ 100,00 € 50,00

Je kan een sieraad (ketting of armband) bestellen, dat speciaal op jou afgestemd is. Ik vraag je een foto naar me toe te sturen zodat ik me op jou kan afstemmen. Ik voel dan in welke steen bij jou past, die je goed kan gebruiken en die je op dit moment ondersteunt in jouw proces of ontwikkeling.


Jouw armband of ketting kan van een edelsteensoort zijn, of een paar verschillende soorten edelsteen.

Je krijgt van mij een handgeschreven uitleg erbij waarom ik juist die edelsteen of edelstenen heb gekozen. Mocht je een specifieke vraag hebben, geef dat dan aan bij "vragen en opmerkingen" in het bestelproces. 


Wat is een afgestemd sieraad?
Een afgestemd sieraad is een sieraad dat ik speciaal voor jou maak. Het is een armband of ketting die ik maak met edelstenen die jou kunnen helpen. Dat kan zijn met een lichamelijke klacht of met een blokkade op een of meerdere chakra's. 

Wat heb ik nodig om op jou af te stemmen?
Ik vraag jou om een foto naar me toe te sturen waarop ik duidelijk jouw ogen kan zien. Voor een afgestemde armband is het ook praktisch om jouw polsmaat te weten, dan kan ik de armband helemaal op maat maken.

Hoe werkt dat, afstemmen?
Ik stem af door rustig te gaan zitten. Ik zorg dat ik goed geaard ben, met mijn beide voeten op de grond. Dan doe ik eerst mijn ogen dicht. Ik voel hoe ik zelf in mijn vel zit, en ik laat de energie door me heen stromen. Dan kijk ik naar de foto die ik ontvangen heb en voel waar de energieblokkades of lichamelijke pijn bij bij de ander zitten. Vaak weet ik dan meteen welke edelsteen of edelstenen daarbij kunnen helpen. 

Wat ontvang je als je een afgestemd sieraad bij mij bestelt? 
Ik stuur je de speciaal voor jou gemaakte armband of ketting per post toe, en daarbij krijg je een handgeschreven uitleg. Je leest daarin wat ik voel in jouw energie en welke edelsteen of combinatie van edelstenen ik voor jou heb gekozen. Het is een brief met meerdere alinea's waarin staat wat de edelsteen of -stenen voor je kunnen doen als je het sieraad regelmatig draagt.

Wat zijn de reacties die ik tot nu toe heb ontvangen op afgestemde sieraden?
Enkele mensen reageerden verbaasd, bijna met ongeloof, omdat ik hun lichamelijke klachten heel goed voelde. En daarna opgelucht, omdat hun klacht verminderde nadat ze het sieraad een tijd droegen.
De meeste klanten herkennen wat ik voel en beschrijf. Vaak weten ze het wel, maar is het voor een deel onbewust. De herkenning voelt voor hen als een bevestiging. 
Een enkele keer hoor ik ook dat klanten verbaasd zijn, omdat ze iets anders verwacht hadden. Dus dat is ook mogelijk!
Gelukkig vinden ze het sieraad dat ze ontvangen altijd mooi. 
 


Wil je een sieraad op maat laten maken?

Zoek je iets specifieks maar vind je het niet terug in de webshop? Of zoek je een sieraad van een bijzondere combinatie van stenen? Neem in dat geval gerust contact met me op. Ik heb veel kralen op voorraad, en kan sieraden op maat maken.