Afstemming met advies voor edelsteen

Afstemming met advies voor edelsteen
Afstemming met advies voor edelsteen
Als je een afstemming met advies bestelt, zal ik je vragen een foto naar me toe te sturen zodat ik me op jou kan afstemmen. Ik voel dan in welke edelsteen of -stenen bij jou past/passen.

Standaard levertijd

3 dagen

€ 15,00
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Als je een afstemming en advies bestelt, zal ik je vragen een foto (per mail) naar me toe te sturen zodat ik me op jou kan afstemmen. Ik voel dan in in jouw energie, en geef een advies welke steen bij jou past, die je goed kan gebruiken en die je op dit moment ondersteunt in jouw ontwikkeling. Jouw advies kan één edelsteensoort zijn, of een paar verschillende soorten. Je krijgt van mij een uitleg erbij waarom ik juist die edelsteen of edelstenen heb gekozen, en wat de werking is van de edelstenen voor jou. Ik stuur je het advies per mail naar je toe. Je kan vervolgens besluiten om een aankoop te doen bij bebalancedbeads (hier ontvang je ook een kortingscode voor) of ergens anders.

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.