Op jou afgestemde oorbellen van edelsteen/edelstenen

Op jou afgestemde oorbellen van edelsteen/edelstenen
Op jou afgestemde oorbellen van edelsteen/edelstenen
Als je dit sieraad bestelt, zal ik je vragen een foto naar me toe te sturen zodat ik me op jou kan afstemmen. Ik voel dan in welke steen of stenen bij jou past/passen en maak daar mooie oorbellen van.

Standaard levertijd

3 dagen

€ 25,00
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Als je dit sieraad bestelt, zal ik je vragen een foto naar me toe te sturen zodat ik me op jou kan afstemmen. Ik voel dan in welke steen bij jou past, die je goed kan gebruiken en die je op dit moment ondersteunt in jouw ontwikkeling. Jouw oorbellen kunnen van een edelsteensoort zijn, of een paar verschillende soorten. Je krijgt van mij een uitleg erbij waarom ik juist die edelsteen of edelstenen heb gekozen, en wat de werking is van de edelstenen voor jou.

Je kan me bij de bestelling (in de opmerkingen) aangeven of je clips, knopjes of oorhangers wenst. Met goudkleurige afwerking of zilver. Of je kan dit aangeven wanneer je me jouw foto toestuurt per mail.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.