Op jou afgestemde armband van edelsteen/edelstenen

Op jou afgestemde armband van edelsteen/edelstenen
Op jou afgestemde armband van edelsteen/edelstenen
Als je dit sieraad bestelt, zal ik je vragen een foto naar me toe te sturen zodat ik me op jou kan afstemmen. Ik voel dan in welke steen bij jou past, die je goed kan gebruiken en die je op dit moment

Standaard levertijd

3 dagen

€ 75,00
€ 37,50
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Als je dit sieraad bestelt, zal ik je vragen een foto naar me toe te sturen zodat ik me op jou kan afstemmen. Ik voel dan in welke steen bij jou past, die je goed kan gebruiken en die je op dit moment ondersteunt in jouw ontwikkeling. Jouw armband kan van een edelsteensoort zijn, of een paar verschillende soorten. Je krijgt van mij een handgeschreven uitleg erbij waarom ik juist die edelsteen of edelstenen heb gekozen.

Je kan me ook per aangeven wat jouw polsmaat is.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Zie je door de bomen het bos niet meer?

Zoveel mooie edelstenen en heerlijke essentiële oliën, allemaal met een prachtige werking. Ik kan me voorstellen dat je niet kan kiezen uit het enorme aanbod. Laat me jou dan helpen. Ik kan op een foto invoelen op jouw energie en waar dat goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie jou kunnen ondersteunen. Boek als je zelf niet weet wat het beste bij je past een consult of bestel een afgestemd sieraad.