Ketting met grote rozenkwarts kralen en abalone

Ketting met grote rozenkwarts kralen en abalone Ketting met grote rozenkwarts kralen en abalone
Ketting met grote rozenkwarts kralen en abalone Ketting met grote rozenkwarts kralen en abalone
Ketting met grote rozenkwarts kralen en abalone
Robuuste ketting van grote rozenkwarts kralen (1x1,5 cm) en een abalone schelp aan een zilveren hanger bij de sluiting. Een liefdevolle en troostende werking van een robuuste ketting.
€ 29,95

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Robuuste ketting van grote rozenkwarts kralen (1x1,5 cm) en een abalone schelp aan een zilveren hanger bij de sluiting. De ketting is 58 cm lang.

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie.

De Abalone schelp is weliswaar geen edelsteen maar heeft ook de magische krachten van Moeder Aarde in zich. Deze schelp, ook wel Kroonjuweel van de oceaan genoemd, heeft een zeer positieve en zuiverende werking. Zij geeft stroming aan dat wat geblokkeerd zit. Met haar prachtige veelzijdigheid aan kleuren heeft zij een helend effect op alle chakra's maar met name het hartchakra geniet van haar kracht. Dankzij haar stromende werking zal zij jou van jouw opgeslagen hartzeer kunnen verlossen. Naast deze helende krachten werkt zij ook mee om de creativiteit te verhogen en heeft zij een harmonieuze uitstraling waardoor zij zeer geschikt is neer te zetten in een ruimte om daar de samenwerking te versterken. Deze kleurrijke schelp verzacht de emoties en brengt je een rijk innerlijk leven. Zij staat bekend om haar eigenschap een lang en gezond leven te schenken aan haar omgeving.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.