Grote druppelvormige hanger van unakiet

Grote druppelvormige hanger van unakiet
Grote druppelvormige hanger van unakiet
Prachtige druppelvormige hanger van unakiet die je nooit meer af wilt doen, zoveel complimentjes krijg je erdoor.
€ 17,95
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Bijzondere hanger omdat hij zo natuurlijk en groot is met de kleuren oranje en groen gemengd. De grootte van de hanger is 4 bij 2,5cm.

Unakiet werkt aardend, kalmerend en inzichtgevend. Het geeft inzicht in de oorzaak van problemen en blokkades (ook als die oorzaak in een vorig leven ligt) zodat beperkende gedrag- en denkpatronen doorbroken kunnen worden en geestelijke groei mogelijk is. De steen absorbeert elektromagnetische straling (van bijvoorbeeld magnetrons, computer, tv) als deze bij een apparaat geplaatst wordt. Fysiek stimuleert unakiet het zelfgenezend vermogen van het lichaam en het lichamelijk herstel na een ziekte of verwonding. Het heeft een positieve invloed op de geslachtsorganen, bevordert gewichtstoename als dit nodig is en stimuleert haargroei. Tevens bevordert het een goed verloop van de zwangerschap.
Unakiet staat voor visie en transformatiebevrijding en je als herboren voelen!
Unakiet kan helpen om inzicht te krijgen waar de knelpunten liggen en wat de oorzaak in het verleden geweest is. Hij helpt om op een zachte milde manier de beklemmende emoties omhoog te laten opborrelen zodat deze verwerkt kunnen worden en zodat de blokkades die je mogelijk hebben tegen gehouden in je spirituele en psychische ontwikkeling op te lossen.
Unakiet werkt transfomerend en zet zorgen en negatieve gedachten om in positieve gedachten en woorden en kan verlichting in geest en ziel brengen wat een zeer positieve ervaring kan brengen! Wanneer het voelt alsof je vast loopt in het leven kan Unakiet een hele goede helper zijn om weer de boel in beweging te krijgen en om je weer de wilskracht te geven om je dromen achterna te gaan!
Fysiek is Unakiet een goede steen die je kan helpen bij het herstellen na ziekte. Hij helpt om vitamines en voedingstoffen beter in het lichaam op te nemen, geeft meer eetlust en brengt je nieuwe energie. Ook helpt deze steen goed tegen stress, bij uitputting en het herstellen van een burn-out.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Zie je door de bomen het bos niet meer?

Zoveel mooie edelstenen en heerlijke essentiële oliën, allemaal met een prachtige werking. Ik kan me voorstellen dat je niet kan kiezen uit het enorme aanbod. Laat me jou dan helpen. Ik kan op een foto invoelen op jouw energie en waar dat goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie jou kunnen ondersteunen. Boek als je zelf niet weet wat het beste bij je past een consult of bestel een afgestemd sieraad.