Doorboorde hanger van oceaan jaspis

Doorboorde hanger van oceaan jaspis Doorboorde hanger van oceaan jaspis
Doorboorde hanger van oceaan jaspis Doorboorde hanger van oceaan jaspis
Doorboorde hanger van oceaan jaspis
Elke oceaan jaspis is een kunstwerkje, met zijn eigen kleuren en vormen. Zo mooi om zo'n kunstwerkje om je hals te kunnen dragen.
€ 12,95
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Mooie doorboorde hanger van oceaan jaspis. Oceaan jaspis is eigenlijk een agaatsoort, meer specifiek zelfs rhyoliet. Je krijgt de hanger geleverd aan een verstelbaar zwart leren koord.

Oceaan jaspis bevordert de doorstroming van energie. De steen heeft een sterke connectie met Atlantis en Lemurie. De steen helpt positieve, helende energie op de goede plek komen en voert negatieve energie af. Het werkt ontspannend en kalmerend en geeft een gevoel van vrijheid. Het bevordert een positieve instelling en helpt negatieve gevoelens en gedachten, zoals bijvoorbeeld zorgen, angst en depressie, verminderen. De steen zorgt dat haar drager zich weer jonger en krachtiger voelt. Het leert jezelf en anderen te begrijpen waardoor jouw niveau van eigenliefde enorm verhoogt. Fysiek werkt oceaan jaspis ontgiftend. Het heeft een positieve werking op het hormoonstelsel, de klieren, de organen en de spijsvertering.
Oceaan jaspis versterkt en beschermt de organen die door het onwillekeurig zenuwstelsel gestuurd worden. Daardoor heeft het een gunstige invloed op spijsvertering, hartslag, klieren en hormoonhuishouding. 

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Zie je door de bomen het bos niet meer?

Zoveel mooie edelstenen en heerlijke essentiële oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek gerust een consult of bestel een afgestemd sieraad.