Top
Zilveren ring van peridoot, prehniet en een parel, maat 17,5
  • Zilveren ring van peridoot, prehniet en een parel, maat 17,5
  • Zilveren ring van peridoot, prehniet en een parel, maat 17,5
19,95

Mooie ring in een zilveren zetting met een parel, kleine peridoot (olivijn) en een grotere prehniet.
Prehniet bevordert persoonlijke en spirituele groei. Het geeft inzicht in jezelf en helpt vermijdingsgedrag en zelfverdedigingsmechanismen verminderen door psychische bagage op te ruimen en verdrongen ervaringen en emoties naar de oppervlakte te laten komen. De steen bevordert liefde, rust, vrede en genezing in jezelf en in je omgeving en kan daarom goed door mensen die healings geven gedragen worden. De steen verbetert ook de zintuigen en het analytisch denkvermogen. Prehniet heeft een sterke connectie met de natuur. Spiritueel beschermt het de aura, helpt visualiseren en contact maken met gidsen en engelen en is dus een goede steen om te gebruiken bij het mediteren. Fysiek kan prehniet ondersteunend helpen bij afvallen omdat het de vetstofwisseling stimuleert en helpt gifstoffen afvoeren. Het heeft een positieve werking op de nieren, blaas, thymus, schouders, borst, longen, jicht, het bloed, bindweefsel gezwellen, nachtmerries, fobieën, angsten en hyperactieve kinderen.
Peridoot is een beschermende en reinigende steen. De steen helpt om je los te maken van de negatieve invloeden van anderen. Het maakt zelfstandig en assertief en helpt je je eigen weg te volgen. Peridoot helpt om je eigen fouten te erkennen en ze te corrigeren maar ook om schuldgevoelens, gewetensproblemen, obsessies en opgekropte emoties (zoals woede en jaloezie) los te laten. Peridoot heeft een activerend effect, stimuleert de stofwisseling en werkt sterk ontgiftend en stimulerend voor de lever. Het heeft een positieve werking op het hart, longen, galblaas, darmen, thymus, milt en de ogen. Peridoot heeft een positief effect op bipolaire stoornissen.
Peridoot, ook wel olivijn of chrysoliet genoemd, werd vroeger gebruikt o kwade geesten op afstand te houden en wordt nu nog steeds gebruikt om zijn beschermende kwaliteiten. Hij houdt jouw aura stabiel en filtert zware energie zodat deze niet bij je binnen kan komen. Door zijn reinigende kwaliteiten kun je hem ook gebruiken nadat er (ongemerkt) zware of negatieve energie in je aura is ‘blijven hangen’. Hij reinigt dan wat jou schaadt en zorgt er alsnog voor dat jouw aura weer gereinigd, stabiel en gezond wordt. Ook ruimt Peridoot zorgen, stress of schuldgevoelens op en hij laat je zien dat het contraproductief is om vast te klampen aan mensen of het verleden. Door jouw energie te ontdoen van alles wat als ballast wordt ervaren zorgt hij ervoor dat je je eigen hoogste energie als leidraad kunt volgen waardoor negatieve patronen of oude vibraties ruimte kunnen maken voor een nieuwe frequentie. Peridoot verlicht jaloezie, wrok en boosheid en laat je beide kanten van een kwestie zien. Hij vergroot je zelfvertrouwen en stimuleert persoonlijke groei.

e zachte en zuiverende energie van parel brengt rust, vrede en verlichting. De zuiverende werking heeft niet alleen betrekking op het lichaam maar ook op de geest en ziel. Het stimuleert eigenschappen als eerlijkheid, integriteit, begrip, inzicht, wijsheid en acceptatie (van jezelf en anderen). Het helpt stress en negatieve emoties zoals boosheid en schuldgevoelens loslaten en brengt emotionele balans. Het zorgt voor een heldere geest, concentratie en focus en helpt mentale ruis en afleidende gedachten verminderen. Parel bevordert spirituele groei en transformatie en zorgt voor begeleiding hierbij doordat het contact helpt maken met gidsen, hogere energieën en kennisbronnen. Fysiek zuivert parel het lichaam en helpt stressgerelateerde klachten tegen gaan.Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 1
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over