Hartje van golden healer

Hartje van golden healer
Hartje van golden healer
Mooi hartje voor in je broekzak van het helende golden healer. De hartjes zijn ongeveer 3 bij 3 cm groot.
€ 7,95

Voorraad : 7

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Mooi hartje voor in je broekzak van het helende golden healer. Zo'n genezend hartje met vredige energie gun je iedereen (ook jezelf!).

Zachte healing op alle lagen
Golden healer is een krachtige genezer met zachte, vredige energie. Het is een breed inzetbaar instrument voor of hulpmiddel bij verschillende vormen van healing omdat het genezing op alle niveaus stimuleert en energie versterkt. Het werkt reinigend en bevordert de doorstroming van energie en ruimt hierbij blokkades op. Golden healer helpt contact maken met de gouden Goddelijke energie van de bron. De steen bevordert innerlijke rust en vertrouwen en geeft een gevoel van welzijn en vrede. Het helpt je om jezelf, je situatie en de wereld te accepteren. Golden healer werkt ontgiftend en heeft een positieve werking op het immuunsysteem.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.