Ketting van prachtige mookaiet nuggets

Ketting van prachtige mookaiet nuggets
Ketting van prachtige mookaiet nuggets
Mooie robuuste en stevige ketting in warme kleuren mookaiet. Van roze-bruin naar warm geel, paars en beige. Deze steen brengt evenwicht tussen hoofd en hart.
€ 29,95
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Mooie ketting in warme kleuren mookaiet. Van roze-bruin naar warm geel, paars en beige.
De ketting is 50 cm lang.

Mookaiet is een halfedelsteen die voornamelijk in Australie voorkomt.
De steen dankt de naam aan de vindplaats; de Mooka Creek. Volgens de plaatselijke bevolking betekent "Mooka" Aboriginal voor "stromende wateren".
Mookaiet is een beschermende en aardende steen.In Australie wordt deze halfedelsteen nog steeds gezien als een steen met een krachtige genezende werking. De steen versterkt de immuniteit, geneest wonden en zuivert het bloed.
Mookaiet zorgt voor een nuttig evenwicht tussen innerlijke en uiterlijke ervaringen. De steen brengt evenwicht tussen hoofd en hart. Hij staat voor aanvaarding van het bestaan van oneindige mogelijkheden. De halfedelsteen bevordert innerlijke rust, terwijl hij tegelijkertijd het verlangen naar diversiteit en nieuwe ervaringen bevordert. Mookaiet moedigt beweeglijkheid aan en wijst de weg naar het maken van de juiste keuze.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Zie je door de bomen het bos niet meer?

Zoveel mooie edelstenen en heerlijke essentiële oliën, allemaal met een prachtige werking. Ik kan me voorstellen dat je niet kan kiezen uit het enorme aanbod. Laat me jou dan helpen. Ik kan op een foto invoelen op jouw energie en waar dat goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie jou kunnen ondersteunen. Boek als je zelf niet weet wat het beste bij je past een consult of bestel een afgestemd sieraad.