Beschermend stukje zwart toermalijn

Beschermend stukje zwart toermalijn Beschermend stukje zwart toermalijn
Beschermend stukje zwart toermalijn Beschermend stukje zwart toermalijn
Beschermend stukje zwart toermalijn
Klein stevig stukje van het beschermende zwarte toermalijn. Het baksteentje zorgt ervoor dat je stevig staat en dat jouw energie niet meer weglekt.
€ 4,50

Voorraad : 13

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Klein stukje zwart toermalijn die je in je broekzak, portemonnaie of handtas bij je kan dragen. Zwart toermalijn kan ook ter bescherming voor straling bij een computer of stopcontact gelegd worden. De grootte is gemiddeld 2 bij 3cm.

Zwarte Toermalijn is een zeer sterk aardende, reinigende en beschermende steen. Werkt zeer goed als bescherming tegen negatieve energie en gedachten, elektromagnetische smog en aardstralen. Naast de krachtige beschermende werking is het ook een sterk reinigende steen en versterkt het onder andere het immuunsysteem en het zenuwstelsel. Zwarte Toermalijn heeft ook een gunstig effect bij klachten van benauwdheid. 

Zwarte Toermalijn ook wel Schorl genoemd zorgt voor een betere vitaliteit, vermindert stressklachten en werkt pijnstillend. Zwarte Toermalijn helpt je het positieve in te zien en de situatie te accepteren zoals deze nu is. Op spiritueel niveau maakt Zwarte Toermalijn wijs en creatief. Het verwijdert energetische blokkades zowel uit het lichaam als uit de aura. 
 


Toermalijn heeft een sterk reinigende en beschermende werking. De steen aardt en brengt balans in lichaam en geest en zet negatieve energie, gedragspatronen en gedachtes om in positieve. Toermalijn reinigt het aura en het lichaam en verwijdert negatieve energie. Hierdoor worden de chakra's, het lichaam en emoties in balans gebracht. Dit bevordert ontspanning, begrip, zelfvertrouwen, voorspoed en vermindert blokkades, angst en het aannemen een slachtofferrol. Toermalijn heeft een bijzondere connectie met bloemen en planten. Het bevordert hun groei en beschermt tegen ongedierte.

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.