Rustgevende en beschermende raamhanger met rudraksha zaden, jaspis en mahonie obsidiaan

Rustgevende en beschermende raamhanger met rudraksha zaden, jaspis en mahonie obsidiaan

Deze raamhanger werkt vooral aardend, dus je komt tot rust en meer bij jezelf als je deze raamhanger bij jou in de buurt ophangt.

€ 19,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Mooie raamhanger in aardetinten van rudraksha kralen en aardende jaspis en mahonie obsidiaan. De hanger is 40cm lang. 

Rudraksha kralen verlenen de drager rust, helderheid en richting. Zij geven verkoeling aan het lichaam en beschermen tegen negatieve krachten en gedachten. 

Jaspis werkt aardend en beschermend. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. De steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling.

Mahonie obsidiaan zorgt voor een goede aarding, beschermt en geeft kracht in tijden van nood. Het verlicht pijn en verbetert de bloedcirculatie. De energie van mahonie obsidiaan is zachter dan die van zwart obsidiaan.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten

Wil je een sieraad op maat laten maken?

Zoek je iets specifieks en vind je het niet terug in de webshop? Of zoek je een sieraad van een bijzondere combinatie van stenen? Neem in dat geval gerust contact met me op. Ik heb veel kralen op voorraad, en kan sieraden op maat maken.