Ketting van prachtige warme gefaceteerde mookaiet kralen

Ketting van prachtige warme gefaceteerde mookaiet kralen
Ketting van prachtige warme gefaceteerde mookaiet kralen
Mooie ketting in warme kleuren mookaiet. Van roze-bruin naar warm geel, paars en beige. Mookaiet brengt balans.
€ 42,95

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Mooie ketting in warme kleuren mookaiet. Van roze-bruin naar warm geel, paars en beige. De kralen zijn gefaceteerd en geregen op een donkerrood waskoord, de ketting is 56cm lang.

Mookaiet is een halfedelsteen die voornamelijk in Australie voorkomt. De steen dankt de naam aan de vindplaats; de Mooka Creek. Volgens de plaatselijke bevolking betekent "Mooka" Aboriginal voor "stromende wateren".
Mookaiet is een beschermende en aardende steen.
In Australie wordt deze halfedelsteen nog steeds gezien als een steen met een krachtige genezende werking. De steen versterkt de immuniteit, geneest wonden en zuivert het bloed. Mookaiet zorgt voor een nuttig evenwicht tussen innerlijke en uiterlijke ervaringen. De steen brengt evenwicht tussen hoofd en hart. Hij staat voor aanvaarding van het bestaan van oneindige mogelijkheden. De halfedelsteen bevordert innerlijke rust, terwijl hij tegelijkertijd het verlangen naar diversiteit en nieuwe ervaringen bevordert. Mookaiet moedigt beweeglijkheid aan en wijst de weg naar het maken van de juiste keuze.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.