Groot hart van lavasteen blauw

Groot hart van lavasteen blauw
Groot hart van lavasteen blauw
Hart van 6 bij 5cm in lichtblauwe lavasteen. Ze kunnen als ketting gedragen worden, maar ook als versiering opgehangen worden. Op de lavasteen kan je jouw favoriete geur essentiele olie
€ 4,95

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Harten van 6 bij 5cm in groene of lichtblauwe lavasteen. Ze kunnen als ketting gedragen worden, maar ook als versiering opgehangen worden. Op de lavasteen kan je jouw favoriete geur essentiële olie druppelen, de geur wordt dan geleidelijk afgegeven. De prijs is per stuk, geef bij jouw bestelling even aan of je een groen of een blauw hart wenst.

Lavasteen verenigt de energie van vuur en aarde in zich waarbij de aardse energie het vuur een beetje tempert. Het vergroot je wilskracht, geeft moed en maakt sterk en volhardend. De steen zet aan tot handelen en geeft je het doorzettingsvermogen om een project of plan ook af te ronden. Omdat lavasteen ook aardt en overtollige energie afvoert, vergroot het je persoonlijke kracht op een gebalanceerde, zachte manier. Het activeren gebeurt op een rustige en weloverwogen manier. Het is een ideale steen voor mensen die heel gevoelig zijn voor de energie van stenen maar toch wat vuur en kracht kunnen gebruiken.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.