Armband van zwarte lavasteen met pareltjes

Armband van zwarte lavasteen met pareltjes
Armband van zwarte lavasteen met pareltjes
Superfijne combinatie, prachtige vrouwelijke parels met de mannelijke energie van krachtig lavasteen. Heel stijlvol en je voelt je krachtig met deze armband om.
€ 14,95

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Armband van zwarte lavasteen kralen van 6mm afgewisseld met kleine witte parels. De armband is afgewerkt met een sluitinkje en geschikt voor polsmaat 16 tot 18.


Lavasteen verenigt de energie van vuur en aarde in zich waarbij de aardse energie het vuur een beetje tempert. Het vergroot je wilskracht, geeft moed en maakt sterk en volhardend. De steen zet aan tot handelen en geeft je het doorzettingsvermogen om een project of plan ook af te ronden. Omdat lavasteen ook aardt en overtollige energie afvoert, vergroot het je persoonlijke kracht op een gebalanceerde, zachte manier. Het activeren gebeurt op een rustige en weloverwogen manier. Het is een ideale steen voor mensen die heel gevoelig zijn voor de energie van stenen maar toch wat vuur en kracht kunnen gebruiken.

Parel brengt je warmte, zachtheid en verbinding en maakt het hoogste liefdeswezen in je wakker! Heeft een zuiverende werking op lichaam, ziel en geest. Parel stimuleert eigenschappen als eerlijkheid, integriteit, begrip, inzicht en acceptatie (van jezelf en anderen). Hij effent de weg naar wijsheid en zorgt voor tevredenheid. De edelsteen helpt stress en negatieve emoties zoals boosheid en schuld te absorberen om zo een groot verdriet weg te nemen. Hij zorgt voor een heldere geest, concentratie en focus en helpt mentale ruis en afleidende gedachten te verminderen. Parel bevordert spirituele groei en transformatie en zorgt voor begeleiding hierbij doordat het contact helpt maken met gidsen, hogere energieën en kennisbronnen. Hij stimuleert de innerlijke groei en het besef van onze unieke mogelijkheden.
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.