Heldere geslepen bergkristal punt

Heldere geslepen bergkristal punt

Mooie punt(jes) van bergkristal. Ze helpen je energie om te stromen. Deze punten kun je gemakkelijk in je broekzak bij je dragen.

€ 5,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Mooie punt(jes) van bergkristal. Deze punten kunnen je helpen bij het manifesteren. laat je dromen werkelijkheid worden.  Schrijf je intenties en dromen op papier. Plaats de helder bergkristal punt midden op je intentie om ze extra kracht bij te zetten en stuur ze zo het universum in. 
De punten variëren in grootte tussen 2 en 3,5 cm hoog en 1,5 tot 2 cm breed.

Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten

Wil je een sieraad op maat laten maken?

Zoek je iets specifieks maar vind je het niet terug in de webshop? Of zoek je een sieraad van een bijzondere combinatie van stenen? Neem in dat geval gerust contact met me op. Ik heb veel kralen op voorraad, en kan sieraden op maat maken.