Top
Zakje met hematiet steentjes om te ontladen
  • Zakje met hematiet steentjes om te ontladen
4,95

Zakje met steentjes van hematiet waarbij je jouw sieraden en edelstenen kan ontladen. Door ze een nachtje bij deze hematiet steentjes te leggen wordt alle ruis er af gehaald. Je kan jouw sieraad vervolgens opladen in het maanlicht of bij bergkristal.

Deze mini-trommelsteentjes van hematiet zijn te gebruiken voor de energetische verzorging van edelstenen.

De hematiet verzorgingssteentjes zijn geschikt om edelstenen en sieraden te ontladen, dat wil zeggen te ontdoen van energetisch vuil. Door het dragen en gebruiken van stenen nemen jouw sieraden jouw energie en de energie van de omgeving op. Voor therapeutisch gebruik van een edelsteen is deze vervuiling niet gewenst. Hier lees je meer over het reinigen en opladen van jouw sieraden.


Hematiet werkt aardend, beschermend en harmoniserend. De steen geeft zelfvertrouwen, vergroot het zelfrespect en de overlevingsdrang en versterkt de wilskracht. Het verbetert de concentratie en het geheugen. Het is een goede steen om te dragen als hulp bij verslavingen en dwangstoornissen. Hematiet stimuleert de opname van ijzer en de vorming van rode bloedlichaampjes. Hematiet heeft een krachtige werking op het bloed en helpt bij problemen met de bloedsomloop, zoals bloedarmoede, aambeien en neusbloedingen. Het werkt eveneens bij kramp in de benen en bij slapeloosheid.
 


Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code