Zakje met hematiet steentjes om te ontladen

Zakje met hematiet steentjes om te ontladen
Zakje met hematiet steentjes om te ontladen
Zakje met steentjes van hematiet waarbij je jouw sieraden en edelstenen kan ontladen. Door ze een nachtje bij deze hematiet steentjes te leggen wordt alle ruis er af gehaald. Je kan jouw sieraad vervo
€ 4,95

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Zakje met steentjes van hematiet waarbij je jouw sieraden en edelstenen kan ontladen. Door ze een nachtje bij deze hematiet steentjes te leggen wordt alle ruis er af gehaald. Je kan jouw sieraad vervolgens opladen in het maanlicht of bij bergkristal.

Deze mini-trommelsteentjes van hematiet zijn te gebruiken voor de energetische verzorging van edelstenen.

De hematiet verzorgingssteentjes zijn geschikt om edelstenen en sieraden te ontladen, dat wil zeggen te ontdoen van energetisch vuil. Door het dragen en gebruiken van stenen nemen jouw sieraden jouw energie en de energie van de omgeving op. Voor therapeutisch gebruik van een edelsteen is deze vervuiling niet gewenst. Hier lees je meer over het reinigen en opladen van jouw sieraden.


Hematiet werkt aardend, beschermend en harmoniserend. De steen geeft zelfvertrouwen, vergroot het zelfrespect en de overlevingsdrang en versterkt de wilskracht. Het verbetert de concentratie en het geheugen. Het is een goede steen om te dragen als hulp bij verslavingen en dwangstoornissen. Hematiet stimuleert de opname van ijzer en de vorming van rode bloedlichaampjes. Hematiet heeft een krachtige werking op het bloed en helpt bij problemen met de bloedsomloop, zoals bloedarmoede, aambeien en neusbloedingen. Het werkt eveneens bij kramp in de benen en bij slapeloosheid.
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.