Hanger van citrien

Hanger van citrien
Hanger van citrien
Deze kleine hanger maar zonnige hanger van citrien splitkralen is klein genoeg om in jouw portemonnee te bewaren, maar je kan hem ook aan een sieraad hangen. Zonnig en zuiverend!
€ 3,95

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Deze kleine hanger maar zonnige hanger van citrien splitkralen is klein genoeg om in jouw portemonnaie te bewaren, maar je kan hem ook aan een sieraad hangen. Citrien is een geluksbrenger, hij wordt ook wel de successteen genoemd. Het is een steen die focus brengt. Voor studenten fijn om bij je bureau te hebben.
Maar ook een steen van overvloed, hij trekt succes en energie aan als een magneet. Heel fijn om deze dus in jouw portemonnaie te bewaren.

Citrien is een zonnige en verwarmende steen. De steen bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezenlijking. Het geeft energie, levensvreugde en moed en helpt zo depressies, angsten en fobieën en zelfdestructief gedrag te overwinnen. Citrien trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan en stimuleert de drager om dit met anderen te delen. De steen maakt creatief en bevordert zelfexpressie en helpt om conflicten binnen een groep op te lossen. Citrien beschermt de aura en reinigt de chakra’s. Ook fysiek zorgt de steen voor energie. Het stimuleert de spijsvertering en heeft een gunstige invloed op de maag, milt, alvleesklier en darmen. Ook helpt citrien bij infecties van de nieren en blaas, verbetert het de bloedcirculatie en helpt het mensen met chronisch vermoeidheidssyndroom.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.