Citrus Bliss essentiële olie, 15 ml van Doterra

Citrus Bliss essentiële olie, 15 ml van Doterra
Citrus Bliss essentiële olie, 15 ml van Doterra
Citrus Bliss is een heerlijke geur waar je vrolijk van wordt. Door de frisse citrusgeuren met vanille krijgt je humeur een enorme boost.
€ 35,33

Voorraad : 4

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Citrus Bliss combineert de voordelen van essentiële oliën van citrusvruchten. dōTERRA combineert de krachtige essences van Wild Orange, Lemon, Grapefruit, Mandarin, Bergamot, Tangerine en Clementine met een vleugje Vanilla Absolute om deze unieke en harmonieuze blend te vormen. het zorgt dat ik vrolijk word en ik krijg energie van deze olie. Mocht je aan het eind van de middag in een dip zitten, is deze olie de oplossing. Ook de winterspressie krijgt bij mijn geen kans door Citrus Bliss. Deze olie is zo lekker dat je hem op je polsen kan dragen als parfum.

 

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.