Bergamot essentiële olie, 15 ml van Doterra

Bergamot essentiële olie, 15 ml van Doterra
Bergamot essentiële olie, 15 ml van Doterra

Bergamot is een favoriete olie vanwege zijn heerlijke geur. Het vrolijkt me op, vermindert stress en helpt je om heerlijk te slapen. Ook zorgt het dat m'n depressieve gevoelens afnemen. Mijn kritische

€ 40,25
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Op donkere dagen vrolijkt deze geur me op en sterken en door bergamot ervaar ik minder stress. Citrusvruchten hebben veel zon nodig om te groeien en geven de zonnige energie terug aan ons door hun heerlijke geur.

De essentiële olie van Bergamot  komt uit de schil en heeft veel zuiverende eigenschappen.

In een diffuser doet, zuivert het de lucht. En ik ervaar dat ik rustiger en dieper slaap en beter tegen stress bestand ben. Ook bij nare dromen kan het kalmerend zijn. Ik ervaar meer emotioneel evenwicht en mijn stress neemt af. 

Bergamot is ook een fijne olie om huidongemakken met hormonale oorzaak aan te pakken. Een vettige huid, onrustige huid de week voor de ongesteldheid, zijn de symptomen van een verhoogd oestrogeengehalte. 

Bergamot is een heerlijke olie voor een goede ontspannen spijsvertering. De eetlust wordt gereguleerd, maar ook darm ongemakken kunnen verzachten door wat druppels in een glas water en dit met kleine slokjes na de maaltijd te drinken. Maar wonderlijk genoeg zullen ook gewrichten en spieren ook dankbaar reageren als je deze olie opsmeert. (Pas wel op met zonlicht omdat deze olie als een vergrootglas werkt in de zon. Je huid kan erdoor verbranden). Bij blaasongemakken helpt deze olie wanneer je 3 keer per dag een beetje olie op je buik smeert.

Bergamot bevordert Zelfacceptatie

Als je jezelf vaak veroordeelt, verminderde eigenwaarde voelt en gevoelens van wanhoop ervaart, kan de geur van Bergamot verlichting en meer optimisme brengen. Het reinigende effect van Bergamot heeft effect op beperkende geloofsovertuigingen (bijv. ik ben niet goed genoeg) en geblokkeerde emoties. Bergamot kan heel goed als een natuurlijk middel tegendepressieve gevoelens worden gezien. Het geeft kracht en moed aan het Innerlijke Zelf om eerlijk en met meer vertrouwen over gevoelens te praten. Als je jezelf leert accepteren en liefhebben, zal je de stemmen van zelfveroordeling gemakkelijker herkennen en kunnen loslaten.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten

Wil je een sieraad op maat laten maken?

Zoek je iets specifieks maar vind je het niet terug in de webshop? Of zoek je een sieraad van een bijzondere combinatie van stenen? Neem in dat geval gerust contact met me op. Ik heb veel kralen op voorraad, en kan sieraden op maat maken.