Bergamot essentiële olie, 15 ml van Doterra

Bergamot essentiële olie, 15 ml van Doterra
Bergamot essentiële olie, 15 ml van Doterra
Bergamot is een favoriete olie vanwege zijn heerlijke frisse geur. Het vrolijkt me op, vermindert stress en helpt je om heerlijk te slapen. Ook zorgt het dat ik minder kritisch naar mezelf kijk.
€ 51,00

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Op donkere dagen vrolijkt deze geur me op en sterken en door bergamot ervaar ik minder stress. Citrusvruchten hebben veel zon nodig om te groeien en geven de zonnige energie terug aan ons door hun heerlijke geur.

De essentiële olie van Bergamot  komt uit de schil en heeft veel zuiverende eigenschappen.

Ik ervaar dat ik rustiger en dieper slaap en beter tegen stress bestand ben. Ook bij vervelende dromen kan het kalmerend zijn. Ik ervaar meer emotioneel evenwicht en mijn stress neemt af. 

Bergamot is ook een fijne olie om huidongemakken met hormonale oorzaak aan te pakken. Een vettige huid, onrustige huid de week voor de ongesteldheid, zijn de symptomen van een verhoogd oestrogeengehalte. 

Bergamot is een heerlijke olie voor een goede ontspannen spijsvertering. De eetlust wordt gereguleerd, maar ook darm ongemakken kunnen verzachten door wat druppels in een glas water en dit met kleine slokjes na de maaltijd te drinken. Maar wonderlijk genoeg zullen ook gewrichten en spieren ook dankbaar reageren als je deze olie opsmeert. (Pas wel op met zonlicht omdat deze olie als een vergrootglas werkt in de zon. Je huid kan erdoor verbranden). 

Bergamot bevordert Zelfacceptatie

Bergamot is de olie die zelfacceptatie bevordert. De citrusachtige geur maakt je energie opgewekt en lichter. Het bevordert het accepteren van de situatie in het hier en nu en zorgt ervoor dat er geen ruimte is voor angstgevoelens. Bergamot vergroot je vertrouwen en helpt je je gevoelens te uiten. Je gaat weer van jezelf houden. Als je jezelf vaak veroordeelt, verminderde eigenwaarde voelt en gevoelens van wanhoop ervaart, kan de geur van Bergamot verlichting en meer optimisme brengen. Het reinigende effect van Bergamot heeft effect op beperkende geloofsovertuigingen (bijv. ik ben niet goed genoeg) en geblokkeerde emoties. Bergamot kan heel goed als een natuurlijk middel tegendepressieve gevoelens worden gezien. Het geeft kracht en moed om eerlijk en met meer vertrouwen over gevoelens te praten. Bergamot leert je jezelf te accepteren en lief te hebben.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.