Frankincense (wierookboom) essentiële olie, 15 ml van Doterra

Frankincense (wierookboom) essentiële olie, 15 ml van Doterra
Frankincense (wierookboom) essentiële olie, 15 ml van Doterra
Frankincense wordt vanwege zijn vele toepassingsmogelijkheden ook wel de koning van de olien genoemd.
€ 91,95
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Frankincense (wierookboom): voor gezonde cellen en focus
Frankincense heeft veel toepassingsgebieden. De bijzondere olie is vooral fijn voor de huid, het immuunsysteem en het zenuwstelsel. En het werkt versterkend voor alle andere essentiële oliën.
Frankincense staat bekend om de hersenfunctie te optimaliseren, dus goed voor een heldere geest. Het versterkt de levenskracht en werkt voor het behoud van gezonde cellen en weefsels.
Beta-elemeen (een sesquiterpeen), dat van nature aanwezig is in de essentiële olie van Curcumine, Boswellia (wierook) en zwarte peper, helpt een cel een gezonde levenstermijn te hebben. Sommige cellen kunnen niet op tijd afsterven, en Frankincense helpt de cellen erbij.
In de diffuser helpt Frankincense je focussen en afleiding te verminderen. Hierdoor is een betere concentratie en meer rust mogelijk. Ongeduld, prikkelbaarheid en rusteloosheid worden verlicht. Ook is het een heerlijke olie bij meditatie, omdat het kan helpen het spiritueel bewustzijn te verbeteren. Vroeger stond het als een heilige olie bekend.
Frankincense is bijzonder werkzaam voor de huid om dat het de huid zowel inwendig als uitwendig versterkt tegen ouderdomsverschijnselen. Ook verhoogt het de vitaliteit en houdt het je lichaam jong. Daarom goed om te proberen om rimpelvorming te vertragen. Omdat het werkt voor het behoud van gezonde cellen en weefsels. Omdat Frankincense sesquiterpenen bevat, kan het de bloedhersenbarrière passeren. Hierdoor kan deze essentiële olie zelfs helpen bij de zuurstoftoevoer naar de pijnappelklier en de hypofyse. Zodat deze beter zullen werken en de juiste hoeveelheid hormonen zullen afgeven die nodig zijn in ons lichaam.
Frankincense helpt me mentaal om me meer bewust te worden van negativiteit en lagere vibraties, en deze los te laten. Je krijgt een andere kijk op licht en waarheid als je deze olie gebruikt. De wijsheid en kennis, je spirituele begrip en de kwaliteiten die je ziel al in zich heeft, worden weer in herinnering gebracht. Frankincense geeft je een beschermd en veilig gevoel. Ik gebruik het als ik me gestrest voel ’s avonds om ontspannen te kunnen slapen

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Zie je door de bomen het bos niet meer?

Zoveel mooie edelstenen en heerlijke essentiële oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek gerust een consult of bestel een afgestemd sieraad.