Lavender (lavendel) essentiële olie, 15 ml van Doterra

Lavender (lavendel) essentiële olie, 15 ml van Doterra
Lavender (lavendel) essentiële olie, 15 ml van Doterra

Lavendel is een veelzijdige olie die bekend staat om zijn rustgevende en verzachtende werking voor zowel lichaam als geest.

€ 31,00
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Lavendel staat bekend om zijn rustgevende en verzachtende werking voor zowel lichaam als geest! Lavendel een bekende en veel gebruikte essentiële olie, met een veelzijdige werking.

Er zijn bijna 15 kg lavendelbloemen nodig voor één doTERRA flesje Lavendel olie (15 ml). Je hebt heel weinig nodig voor een snel resultaat.

Deze zuivere en 100% essentiële olie is de echte Lavendel en ik neem deze olie ook wel in. Een druppel in mijn water bijvoorbeeld.

Lavendel kan je ondersteunen tijdens seizoensgebonden ongemakken (hooikoorts, pollen in de lucht) of geprikkelde huid. Je kan het plaatselijk verdund smeren of in de nek (met daarna wat Peppermint).

Lavendel kan verzachtende ondersteuning geven bij kleine ongemakken van de huid zoals: rode, ruwe, schrale, droge en gevoelige huid en lippen; zonnebrand; kloofjes; rimpels; droog haar (roos) of haaruitval. En ter verzorging en verzachting van de huid bij insecten- en kwallenbeten.

Geestelijke ondersteuning voor: meer geestelijke veerkracht. Dus bij stress/spanning , een snel geïrriteerd gevoel of een druk en rusteloos gevoel in je hoofd. Het bevordert ook de nachtrust. 

Omdat Lavender zoveel rust geeft en invloed heeft op het parasympatische zenuwstelsel,  is het weldadig voor het hart en zenuwen.

Lavendel heeft een positief effect op je gemoedstoestand. Je kunt je ware gedachten en gevoelens beter uitdrukken omdat je minder onzekerheid ervaart. Lavendel heeft effect op het gebied van jezelf niet gehoord en gezien te voelen. Je kunt Lavendel gebruiken, als je je liever verstopt achter een masker en je ware zelfexpressie blokkeert. Als je je zelf uit, dan is het belangrijk dat er verbinding is met je hart en je ziel, dat is soms moeilijk.

Lavendel ondersteunt bij normale gevoelens van angst en spanning. En kan je helpen dit los te laten, zodat je jouw echte zelf makkelijker kunt laten zien en uiten. Onveiligheid voelen als je jezelf eerlijk uit, is vaak het gevolg van nare ervaringen uit het verleden. Sterke emoties zoals: niet geliefd, niet gehoord en/of onbelangrijk zijn, spelen een grote rol. Lavendel kan je de moed geven om emotioneel eerlijk te zijn en je innerlijke gedachten en verlangens te delen. Als je dat probeert, zal je je bevrijd voelen en meer onvoorwaardelijke liefde en acceptatie ervaren, van zowel jezelf als anderen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten

Wil je een sieraad op maat laten maken?

Zoek je iets specifieks maar vind je het niet terug in de webshop? Of zoek je een sieraad van een bijzondere combinatie van stenen? Neem in dat geval gerust contact met me op. Ik heb veel kralen op voorraad, en kan sieraden op maat maken.