Lemongrass (citroengras) essentiële olie, 15 ml van Doterra

Lemongrass (citroengras) essentiële olie, 15 ml van Doterra
Lemongrass (citroengras) essentiële olie, 15 ml van Doterra
Citroengras heeft een rokerig, gras- en citrusachtige geur. DōTERRA citroengras heeft een kruidige aroma dat je bewustzijn verscherpt en is ideaal voor massage. In de keuken is citroengras een zeer po
€ 17,00

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Het citroengras voor deze olie wordt door familie-boerderijen in het zuiden van India gekweekt. De olie heeft een rokerig, gras- en citrusachtige geur. 

Citroengras heeft een aantal goede eigenschappen ter ondersteuning van je gezondheid zoals antibacterieel, pijnstillend, ontstekingsremmend antiseptisch en revitaliserend. 

Zet Citroengras in bij spataderen maar ook wanneer je kramp hebt in je benen kan deze heel goed ondersteunen. Citroengras bevordert ook een gezonde, zachte huid.  Deze essentiele olie ondersteunt bij het verminderen van huidvlekken, littekens en vochtophoping. Citroengras is een natuurlijk insectenwerend middel. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.