Lime (limoen) essentiële olie, 15 ml van Doterra

Lime (limoen) essentiële olie, 15 ml van Doterra
Lime (limoen) essentiële olie, 15 ml van Doterra
DoTERRA Lime essentiële olie wordt koud geperst van de schillen van verse limoenen en is verfrissend en energie-opwekkend in zowel aroma als smaak.
€ 22,67

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Lime heeft een uitgesproken aroma en smaak, lekker fris! Vanwege het hoge gehalte aan limoneen biedt limoen sterke reinigingseigenschappen, zowel bij intern als uitwendig gebruik. Hierdoor is dōTERRA Lime de perfecte olie voor het zuiveren van de huid, de lucht en oppervlakken. Lime ondersteunt het immuunsysteem.
 

Limoen helpt vanwege de reinigende werking bij het zuiveren van de lucht. Plaats je diffuser in een kamer waar veel mensen zijn of misschien in een klas of op je werk. 

Het ondersteunt ook het immuunsysteem dus zet deze olie zeker in wanneer jij je gezond en sterk wilt blijven voelen gedurende de herfst en winter periode. 

Op de huid heeft Limoen een aangenaam verkwikkende werking. Met de herstellende en versterkende eigenschappen verwijdert Limoen dode huidcellen (heerlijk om toe te voegen aan je diy scrub!)  waardoor je huid er schoner en gezonder uitziet en maakt het de huid egaler. 

Limoen heeft een sterk reinigende werking op je huid en haar maar het verwijdert ook heel goed vet, olie, resten lijm, plakband, kauwgom en stift. Voeg eens een druppel Limoen toe aan je vaatwasser of in een sopje waarmee je gaat schoonmaken. 

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.