Tangerine (mandarijn) essentiële olie, 15 ml van Doterra

Tangerine (mandarijn) essentiële olie, 15 ml van Doterra
Tangerine (mandarijn) essentiële olie, 15 ml van Doterra
Tangerine heeft een pittigzoet aroma, en het helpt mij bij angstgevoelens en stress.
€ 25,00

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Tangerine heeft een lange geschiedenis van gebruik in de Chinese cultuur en kruidengeneeswijzen. Tangerine staat bekend om zijn reinigende eigenschappen. Een populaire en smaakvolle toevoeging aan desserts en drankjes. Tangerine geeft energie en stimuleert de zintuigen. Het ondersteunt een gezonde spijsvertering. Het heeft een positieve invloed op je gemoedstoestand. 

Mandarijn stimuleert het gezonde immuunsysteem en helpt je lichaam weer op kracht te komen na ziekte.

Mandarijn is zeer zacht voor de huid en daarmee een van de beste essentiële oliën voor kinderen, ouderen en mensen met een gevoelige huid. De olie verzacht een droge huid en werkt vochtinbrengend. Meng hiervoor de pure olie met een draagolie zoals kokosolie, amandelolie of jojoba olie. 

Ook kan Mandarijn ondersteunen bij een vette huid en bij een onrustige huid.

Mandarijn kan ondersteunen de bloedsomloop te stimuleren en werkt tegelijk kalmerend op het zenuwstelsel. Spierkrampen en menstruatiekrampen kunnen met Mandarijn worden verlicht net als spijsverteringsuitdagingen. Mandarijn kan ook ingezet worden na vet eten om je lichaam te ondersteunen dit te verteren. Gebruik hiervoor een druppel in een glas water. 
 

Mandarijn heeft een zeer fruitig aroma en is misschien wel de beste essentiële olie om je humeur een natuurlijke opkikker te geven. De verkwikkend aroma met een sterk kalmerende werking heeft direct een positieve invloed op je gehele gemoedstoestand.

Mandarijn bevordert een gezonde nachtrust bij spanning en hyperactiviteit. De meeste kinderen vinden Mandarijn een heerlijke geur en is voor hen een uiterst geschikte olie voor het slapen gaan. 

Wordt het je allemaal even te veel en ervaar je hierdoor gevoelens van angst, verdriet, boosheid of stress dan kan Mandarijn je helpen het kind in jezelf te vinden. Dit vermindert je prikkelbaarheid, stimuleert je creativiteit en helpt je de wereld weer meer van de zonnige zijde te bekijken.


 

 

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.