Top
Harten van seleniet
Nieuw
  • Harten van seleniet
  • Harten van seleniet
  • Harten van seleniet
9,95

Mooie harten om op je bureau te leggen of op je nachtkastje, van wit seleniet. De harten zijn 6 bij 5cm groot en 3cm dik.
Seleniet is een engelensteen en wordt wel eens vloeibaar licht genoemd, omdat de zeer hoge frequentie van seleniet licht in je leven brengt. Het brengt rust, je kan er je aura mee reinigen. Heel fijn om te doen voordat je gaat slapen, want het geeft rust. 


Seleniet is een hele spirituele steen en werkt beschermend en inzichtgevend. Het is een goede steen om bij je te dragen als je spiritueel bezig bent. Het bevordert contact met engelen en gidsen en vergemakkelijkt meditatie, telepathie, divinatie (waarzeggerij) en mediamieke gaven. Het werkt aardend als met hogere energieën gewerkt wordt en beschermt en reinigt de aura. Seleniet stimuleert een heldere geest en geeft inzicht in je levenslessen. Het bevordert rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving. Fysiek heeft het een positieve werking op de ruggengraat, epilepsie en borstvoeding en remt het effect van vrije radicalen.
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 10
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code