Smart&Sassy essentiële olie, 15 ml van Doterra

Smart&Sassy essentiële olie, 15 ml van Doterra
Smart&Sassy essentiële olie, 15 ml van Doterra
15ml flesje essentiële olie die helpt om je bloedsuikerspiegel in balans te houden.
€ 40,67

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Is je bloedsuikerspiegel snel uit balans?  Dan is het verstandig om dagelijks deze samengestelde olie voor een gezonde stofwisseling te gaan gebruiken. Ben je snel opeens moe, en heb je dan trek in zoet? Zoek je ondersteuning voor een gelijkmatigere bloedsuikerspiegel, dan is ‘Slim and Sassy’ een eenvoudige en slimme aanpak! Je gaat je dan snel energieker en stabieler voelen.

Door ons eetpatroon met snelle koolhydraten (dat het lichaam als suikers verteert), zoals brood, ontbijtgranen, fruit en suiker/honing; gaat ons lichaam over op een suikerstofwisseling. Dat betekent dat de koolhydraten die we eten gelijk omgezet worden in suiker die we direct verbranden en het overtollige wordt door middel van insuline omgezet in vet, omdat een te hoge bloedsuikerspiegel nu eenmaal niet goed is voor ons lichaam. 

Stress doet daar nog een schepje bovenop. Door stress zal dit proces nog sneller gaan en wordt er meer suiker in vet omgezet. Waardoor de behoefte aan suikers blijft. Je voelt je kort goed na het eten en vervolgens word je weer moe, (je bloedsuikerspiegel zakt) en heb je weer zin in iets (zoets). Doe je dit niet, dan wordt je vaak trillerig en kan je moeilijk functioneren. Aan vetverbranding komt je lichaam zo niet toe, zolang de insuline zijn werk moet blijven doen.

Begin de dag met gezondw eiwitten en vetten.

Als je in een ommezwaai in je energieniveau wilt stabiliseren,  is het belangrijk om je lichaam te helpen een ‘vetverbrander’ te worden. De essentiële oliën in de samenstelling van Slim and Sassy helpen daarbij, omdat je door deze oliën minder trek krijgt in zoet. Zoet willen eten is naast een gewoonte namelijk ook een ‘troost’ bij stress en vermoeidheid omdat het je lichaam neurotransmitters zoals dopamine, serotonine en endorfine geeft, die ook wel gelukshormonen worden genoemd.  
Grapefruit helpt omdat het je blijer maakt (ook zonder chocola en zoet dus) en meer en balans brengt. Ook werkt deze olie goed voor je vertering en kan gebruikt worden om de huid strakker te maken en te versterken. Lemon geeft je energie, versterkt en verwarmt. Het helpt je lever om je afvalstoffen beter te kunnen afvoeren, is helend en erg bevorderend voor je gezondheid. Pepermunt verfrist, reinigt en stimuleert je geest. Werkt verzachtend voor je spijsvertering. Ginger zal je fysieke energie verhogen en een gezonde vertering bevorderen. Cinnamon werkt goed voor een meer constante bloedsuikerspiegel en deze olie versterkt de werking van de andere bovenstaande oliën. Het bevordert je bloedcirculatie, je vertering en je energieniveau wordt beter.

Naast de werking op het lichaam zal deze samenstelling ook de emotionele patronen aanpakken die te maken hebben met gewicht, beheersing en eigenwaarde. Veel mensen starten met een dieet, waardoor het lichaam alleen maar meer stress en zin in zoet zal krijgen. Gevolg: teleurstelling, zelfkritiek en ontmoediging maar ook een jojo effect. Slim and Sassy helpt om deze heftige negatieve emoties en dus stress te verminderen en jezelf te leren accepteren. Ook als je het diëten al lang hebt opgegeven! Als je acceptatie van je lichaam ervaart en ziet hoe mooi en bijzonder je lichaam is en hoe het jou probeert te helpen, is het meer eenvoudig om je ideale zelf te worden, om gezonde keuzes te maken en stap voor stap je doel te bereiken.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.